Често пъти този сос се използва като „подправка” за подсилване вкуса на домашно приготвените сосове. Специална рецепта. 100% италиански домати. Съставки / доматен сос с босилек: доматен пулп 65%, вода, доматен концентрат 9%, лук 8%, слънчогледово масло, магданоз 0,6%, захар, сол, мащерка, чесън, риган 0,08%, черен пипер. Начин на приготвяне за 100г спагети: Затоплете нужното ви количество от соса на умерена температура или в микровълнова печка.След това запържете с малко зехтин, добавете пастата и сервирайте. Средни хранителни и енергийни стойности на 100г продукт: Енергия 284 kJ / 68 kcal, Мазнини 4 г., от които наситени мастни киселини 0,3г, Въглехидрати 5,9г., от които захари 5г, Белтъци 1,5г., Влакнини 1,5г. Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява 5 дни в хладилник. Страна на произход: Италия. Произведено за: Barilla G. e R. Fratelli – Societa per Azioni Via Mantova 166, Parma - Italy