Сапун Tesori 125г argan fiori daranchio

  • Марка: TESORI
  • Кат. номер: 0309246
3,29 лв.

Описание:

Ароматният сапун "Hammam" от Tesori d'Oriente почиства особено нежно благодарение на сапунената си основа от растителен произход и оставя кожата кадифено мека. Сапунът е обогатен с ценно арганово масло. МАСЛО ОТ ARGAN Изключително ценно масло, извлечено от плодовете на растението Argania spinosa, което расте основно в Южната част на Мароко. То има антиоксидантни, хидратиращи и подхранващи свойства и е силно използван продукт в козметиката. Използва се като еликсир за красив.

Производството днес се извършва, използвайки същите традиционни методи от миналото - бавен и точен процес. За да се произведе един литър масло, се изисква цял ден работа и 100 килограма ядки. ЦВЯТ ОТ ПОРТОКАЛ Екстракт от центовете на портокал се Използва широко в областта на козметиката и парфюмерията. Вкусен и изискан, той се смесва експериментално с Жасмин и етеричните масла на Мандарина, като по този начин дава живот на очарователен, неповторим и интензивен аромат.

Приложение:

Намокрете ръцете с вода и измийте внимателно със сапун. След това изплакнете с чиста вода. Не бързайте, а насладете на аромата и нежната пяна от сапуна

Характеристики
Вид
ТВЪРД САПУН

Подобни продукти