Пралини LIMONCELLO E PISTACCHIODI GANNARO - 130г

  • Марка: DI GENNARO
  • Кат. номер: 2111074
2,99 лв.

Бонбони - пралини с пистачио и лимон

Характеристики
Вид
Бонбони

Подобни продукти