Храна с много древен произход, Nocchi са малки парчета тесто със заоблена форма и обикновено получени от смес от брашно (грис, пшеница или ориз) с картофи, сух хляб, грудки или зеленчуци. Nocchi са уникални, както на вкус, така и на традиция кулинарен специалитет, който се разпространява от 1880 г., когато картофите са внесени в Европа от Америка. Граноро картофени ньоки са направени от картофени люспи (80%), смесени с меко пшенично брашно и вода, пастьоризирани и опаковани в защитена атмосфера.
Съставки: мачкани картофи 80%, (вода, дехидратирани картофени флейки(картофи, емулгатори: моно и диглицериди на мастни киселини, антиоксидант: натриев метабисулфит, ароматизатори)), бяло пшенично брашно, картофено нишесте, сол, регулатор на киселинноста: млечна киселина, консервант: сорбинова киселина, натурални ароматизанти, поръсени с оризово брашно
СЪДЪРЖА ГЛУТЕН. Може да съдържа следи от соя