Описание:
Rummo Fettuccine all'Uovo (номер 94). Тесни панделки от яйчена паста, които са по-плоски и по-широки от лингвините и са направени само от най-качествен грис от твърда пшеница, обогатен с яйце и най-чистата вода от долината Sannio, за да се гарантира, че пастата постоянно има страхотен вкус и текстура. Rummo е един от най-известните производители на паста в Италия и е известен със своя метод на производство Lenta Lavorazione , който съчетава най-добрите съставки, с грижа и търпение. Благодарение на този уникален метод на производство пастата Rummo остава ал денте.
Антонио Румо за първи път създава своя бизнес с прясна паста в Беневенто, Кампания (Италия) през 1846 г. и днес компанията се възползва от опита на шест поколения майстори производители на паста. Rummo Lenta Lavorazione е най-добрата паста, одобрена от италианците.
Готви се за 3 минути, 250гр