За нас

10-годишният успех на компания „МБС България АД”, дължащ се на установени и усърдно пазени ценности, а именно доверие, безкомпромисно качество и точност, отдаде възможността на екипа ни от 27 професионалисти, да реализира нов проект през 2020г.

 

„Виа Уно“ стартира своята дейност с продажбата на хранителни стоки, козметика и домашни потреби, в два нови магазина – един във Варна и един в Бургас. Заедно с новите ни две попълнения, с гордост заявяваме, че присъстваме на пазара с 8 магазина, в различни градове из страната, като във всеки един от тях влагаме нашата амбиция за прогрес.

 

Марката „Виа Уно“ разполага с виртуален магазин за почитателите на онлайн безопасното пазаруване от разстояние. Ежедневното оптимизиране на сайта, както и грижата към всеки посетител, в реалното и виртуалното пространство, успява да ни извоюва доверени и постоянни клиенти, доволни от услугите, които предлагаме. За да осигурим бърза и точна доставка в цялата страна, "Виа Уно" работи в партньорство с една от най-големите логистични компании - Speedy

 

Компанията ни предлага стоки, от собствен внос от Турция и Европейския съюз, на марки със сертифицирано качество, такива като : „ Barilla”, “Gullon”, “Amato”, “Heinz”, “Rio Mare”, “Lavazza”, “Illy”, “Felce Azurra”, “Pasabahce”, "Rummo" и много други. 

 

Дългогодишните ни партньорства с множество чуждестранни и български фирми-производители ни отдават възможността да ви предложим качество, реално съобразено с очакваната от вас цена. И тъй като, честността и прозрачността в отношенията, за нас играят основна роля в изграждането на нашия нов проект, няма да ви убеждаваме с непотвърдена информация, а ви каним да се възползвате от всяка една наша услуга и промоция! Всеки месец, над 100 избрани артикули получават преференциални цени, с реални отстъпки от основната стойност. Ежемесечните ни предложения можете да откриете в страницата – ПРОМОЦИИ.

 

Изграждането на 10-годишна история в търговския сектор, както и затвърдените ни принципи ни карат да не спираме да се развиваме, за да бъдем предпочитана част от вашето ежедневие!

Виа Уно